Saturday, January 31, 2015

White UoB

**UoB - University of Bradford

Hari ni nak tempek gambar sekitar uni pula.
Balik nanti kalau rasa rindu boleh belek entry ni..
Gambar yang saya snap kelmarin masa on the way balik ke rumah lepas jumpa supervisor.

Keluar pintu bangunan, jumpa pemandangan ni...
Jalan sikit, snap gambar ni sebelah kiri....
Jalan lagi hingga ke laluan ni... Laluan ni biasanya penuh dgn dedaun kering bila musim autumn...
Ni pula kawasan parking kereta... Parking kat sini berbayar tau!
Ni pula kawasan tanam tanaman universiti...
Ada pokok epal...
Yang cuma tinggal ranting...
Pokok gooseberry (yang tak berdaun tu) dan pokok rosemary yang kekal berwarna hijau walau musim winter...
Kemudian melalui kawasan currants...
Juga cuma tinggal ranting saja... Biasanya akan mula berputik bila spring nanti (dalam bulan April)
Melepasi kawasan currant ni, dah dekat pintu keluar universiti.... 

14 comments:

  1. hehe...buat kenang-kenangan bebila rindu-rinduan nanti kan nur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keh keh keh... Boleh la belek kat sini bila rindu bertandang.. Ceewahh...

      Delete
  2. Ohh teruja tengok gmbar ni semua. Cantiknya!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Bertambah seri dgn langit yg biru...

      Delete
  4. tengok gambar2 bradford uni ni, rindu plak kat lancaster uni :p

    ramai ke msian student kt sana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg undergrade dlm 8 org, yg postgrade dlm 6 org... Tak ramai, kan?

      Delete
  5. Siannya pokok apple sudah togel hihi.....
    Nampak mcm dah mati.....tp boleh pulak hidup bila musim spring nanti ek Bijen.....
    Yelah.....itulah namanya pokok 4 musim kan.....hebatnya ciptasn Allah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails