Tuesday, October 29, 2013

Silent mode on

Semalam terima email ni dari penyelia....

Dear Nur
Professor Qahwaji just confirmed to me that your viva will take place on
Friday at 2pm in his office. 
Best wishes
Hassan 

Terus rasa jantung nak runtuh. Hari Jumaat (1 Nov 2013) ni saya akan menghadapi viva jam 2 petang waktu tempatan (10 malam waktu M'sia).
Sumber - google

Ya Allah, permudahkanlah urusanku. Rabbi yassirwalatua'ssir...
Doakan kejayaan saya yer kawan-kawan....

Nota ummi,
Ni bukan viva PhD lagi... tapi utk transfer dari MPhil ke PhD.

NuKilaN:
 

19 comments:

  1. Doa kakak mengiringi Nur moga kejayaan berpihak kepada Nur.
    Solat hajat/tahajjud moga dipermudahkan semuanya..
    Kakak doa dari jauh sini..

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan good luck yew

    ReplyDelete
  3. Semoga dipermudahkan segala urusan...ameen....gambatte

    ReplyDelete
  4. Good luck yer nur..semoga dipermudahkan segalanya..:)

    ReplyDelete
  5. Good Luck Nur..InsyaAllah doa & usaha pasti berjaya...amin! :)

    ReplyDelete
  6. Insyaallah...usaha sudah dibuat sekarang masanya untuk keluarkan apa yg ada dan bertawakkallah yg selebihnya. Selamat berjaya...

    ReplyDelete
  7. InshaAllah dipermudahkan segala urusan Nur dan beroleh kejayaan..

    ReplyDelete
  8. salams nur

    good luck :)
    kejap jerk nur dah nak viva :)

    ReplyDelete
  9. Semoga semuanya ok....berjaya dengan cemerlang ye.....buat yg terbaik ye..

    ReplyDelete
  10. Insya Allah.... We are very very proud of u, and always doakan u the best of luck.

    ReplyDelete
  11. Semoga Allah permudahkan semuanya. Good luck n stay cool ;) mentang2lah bukan kita yg nak exam ;)

    ReplyDelete
  12. saya doakan moga semuanyer berjalan dengan lancar..yek..

    ReplyDelete
  13. Moga segala urusan dipermudakan....

    Testing komen di sini...kat entry pet tu x lekat komennya,x tau kenapa...haha....ladybird rupa2nya yg nk dibela...cute je perangai anak2 tu

    ReplyDelete
  14. Kenapa sy tk dpt tgk entry nangka tu nur...?hehe....

    ReplyDelete
  15. Kita ni sel gi bernafas, mmg tak habis habis berdebarkan Bijen...hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails