Saturday, October 12, 2013

Cuti raya || kad raya

Alhamdulillah, minggu depan sekolah anak-anak cuti tiga hari. Kali ni boleh raya dengan tenang sebab dapat cuti dari supervisor. Horrey..... Insya Allah, raya pertama nanti nak buat open house. Dah lama niat nak buat makan-makan bila report dapat submit :)
Cuti raya
Danish balik semalam, ada bawa kad raya dari sekolah. Baru sekolah seminggu dah ada kad utk ummi.. Thanks Danish :)

cover depan kad
Add caption
Mommies balik kampung tak? Kepada yang pulang, selamat pulang ke kg masing2. Best nyer dapat makan daging korban....

16 comments:

  1. comel lah danish ni :) btw, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks... nanti saya terjah ke sana :)

      Delete
  2. Selamat berhari raya n beropen house..sekolah dorang ade jgk provision tuk muslim yer tuk sambut raya dsbnya...bagus jgk tuh..taklah susah2 nak kena ponteng sekolah kan..kalau kat sini sekolah muslim jer, sekolah kuffar kena mintak cutilah nak raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak semua sekolah yg cuti panjang... mungkin sbb sekolah anak-anak ramai muslim, sbb tu mereka bercuti panjang.... ada juga sekolah yg tak cuti dan kena minta cuti kalau nak raya.

      Delete
  3. Makin pandai danish ye... pandai usahakan kad raya tu..

    Saya tak balik kg...beraya di rumah biras di melaka je.... bestnya nur kat sana dpat cuti tiga hari.. sekolah saya cuti hari raya sehari je... ai...tak patut tulll

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tak patut... mcm mana nak balik kg kalau cuti sehari jer... huhuhu

      Delete
  4. Eta kt kmpung dh ni. Kat Perak. X sambar nk tgk acara sembelih. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best nyer dapat raya kat kampung.... best best... tu acara wajib kalau balik kampung :)

      Delete
  5. Bestnya dpt cuti raya lama..kt sini cuti satu hr je, kene pilih nk cuti 14/15hb huhu..

    Nway, cantik Danish buat kad raya utk ummi..well done! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok la tu, dapat juga cuti...
      Hihi, thanks autie Izu - kata Danish :)

      Delete
  6. wah! bagus nya dpt buat open house...hehe
    kami raya di rantau jg..masak yg simple2 je nti... cuti sehari je tu yg malas...
    cantik nya kada raya dr Danish...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita... beraya di perantauan :)

      Delete
  7. Replies
    1. Opps, tu tulisan cikgu la Wir... Danish tukang tampal glitters tu jer.... hihihi

      Delete
  8. Oooo sebab report dah submit tulah buat Open house yeh.....faham...faham...
    Perihatin gak teacher Danish nikan Bijen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, itu la sebabnya... dah dua bulan mengadap report, skrang baru rasa lepas satu beban... boleh la nak buat acara makan-makan....
      Tu yg bagus sistem kat sini... semua perkara mereka appreciate :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails