Thursday, October 17, 2013

Keyword popular raya haji

First time buat post pasal keyword Nuffnang.
Sempena musim raya ni, keyword popular adalah resepi singgang daging.


Tetiba rasa nak makan nasi dengan singgang daging jugak. Kalau raya kat Kelantan, confirm boleh makan singgang daging banyak-banyak :(

NuKilaN:
 

20 comments:

  1. Wah dahsyat tu Bijen... maklum le master chef Singgang daging hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi, perli nampak.... hihihi, jadi chef utk anak-anak boleh la :)

      Delete
  2. mcmana nak buat tu nur..?sy tak tahu menahu pasal nufnang ni..bila tgk blog kwn2..ada je cite psl nufnang ni...yg dpt duitpun ada..hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak nuffnang mmg boleh dapat duit wir... bila cukup RM50 dalam akaun, boleh la cash out duit tu...
      kalau berminat, cer tgk tutorial dlm link ni...
      http://amyliana86.blogspot.co.uk/2013/02/tutorial-daftar-nuffnang-cara-nak.html

      Delete
  3. akak punya keyword pun byk yg cari pasal resepi time2 raya...tp byk jugak keyword yg nakal2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam mana boleh ada keyword nakal2 tu.... ekekeke

      Delete
  4. Wah ramai yg suka resepi singgang ni ye Nur... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dapat berkongsi ilmu :)

      Delete
  5. singgang daging...walau dok dkt sipi sipi kelantan...xpernah try resepi tuu..camana tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi, kena try makan dulu.... lepas tu mesti nak buat selalu :)

      Delete
  6. Replies
    1. Insya Allah lagi dua tahun... nak datang melawat ker?? hihihi

      Delete
  7. Oih..fofular jugak singgang daging nie kan..ade jugak dalam kepala nie tuk masak singgang ngan daging tuh haa..cuma tunggu masa jer..:) ..nak guna keyword popular nie jgk boley..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala.... UA lagi la expert dari saya... tak guna resepi pun boleh buat :)

      Delete
  8. pernah buat sekali jerk singgang dgg nie..sedap gak! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgang ni mmg feberet saya... kalau dalam pantang, lagi la suka makan singgang ni :)

      Delete
  9. wahhh ramai cari menu daging hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg terkejut bila tgk keyword nuffnang :)

      Delete
  10. wahh,,,ramai cari resepi singgang daging ni... sy mmg tak pernah makan lg Nur...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak merasa singgang, nak datang la beraya kat Kelantan.... confirm ramai yg hidangkan singgang daging ni :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails