Sunday, September 1, 2013

Variasi logo merdeka

Sedar atau tidak, setiap tahun logo utk hari merdeka adalah silih bertukar ganti. Logo hari merdeka ini dimulakan sejak tahun 1976 sehinggalah sekarang.

Jom kita tgk variasi logo hari merdeka dari tahun 1976 hingga tahun ni...


Salam merdeka buat semua anak Malaysia walau di mana jua anda berada :)

Saya anak Malaysia :)

NuKilaN:
 

11 comments:

  1. Tak pernah nk perati semua logo ni selama ni.,, unik, pelbagai dan colorful rupanya. Kreatifla orang yang mereka semua logo ni.,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... sgt kreatif org yg reka logo2 tu...

      Delete
  2. betul kata aisy mmg tak pernah nak tgk betul2 logo nie..tp kreatif lah kan blh cipta pelbagai2 yg berbz2

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun... sbb tu terus tempek kat blog... rasa mcm menarik jer...

      Delete
  3. masa mengajar dulu, time bulan August ni sure ada activity melukis dan mewarna logo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo, yeke? dah lupa dah mcm mana sambutan zaman sekolah dulu2.... huhuhu
      btw, thanks singgah sini :)

      Delete
  4. Salam Merdeka Perantau. Semoga Malaysia terus maju jaya. I am proudly Malaysian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah... amin!
      Saya anak M'sia... saya anak M'sia... eh, tetiba rasa nak nyanyi lagu sudirman pulak... patriotik habis :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails