Tuesday, September 3, 2013

Puding kesukaan Irfan

Tak tahu nak letak nama apa kat puding ni..
Kalau letak Puding kustard berlaici ok kot...
sbb kastard makan dengan kuah laici+susu...
makan sejuk2 mmg sedap :)


Mmg favorite saya dan Irfan
Sekali buat, kadang2 habis kat kami berdua jer...
Abah mmg tak layan langsung
Kakak pula makan kuah sahaja
Danish pun suka juga, tapi tgk pada mood jugak...
Mommies suka tak dessert mcm ni?

Nota ummi,
Rata-rata orang sedang mengulas tentang kenaikan harga minyak. Hurm....

NuKilaN:
 

17 comments:

  1. kalau time cuaca panas..mmg tak sedar menghirup kuah puding ni habis semangkuk..

    ReplyDelete
  2. Akak sekeluarga pun suka Nur.. bila open house selalu jumpa koktail puding sedap :D

    ReplyDelete
  3. nampak pun dh sedap lagi2 time pns kan... tp skrg kt malaysia musim ujan lah kak... ni pun tgh hujan lebat nih

    ReplyDelete
  4. saya suka Nur..sedap makan bersama dgn kuahnya..:)

    ReplyDelete
  5. oohhh....gulp...*telan air liur*
    sedapnya makan tengah cuaca panas2 ni

    ReplyDelete
  6. nape tak letak resepi.. puding gini saya cukup suka makan,, kalau buat pun biasanya tak susah kan?

    ReplyDelete
  7. kalau cuaca panas mkn dessert sejuk camni nyaman nyaaa... :-)

    ReplyDelete
  8. Favourite sy jg ni kak Nur. Sy plg suka custard pudding dgn cocktail fruits n jelly strawberry n mkn dgn kuah susu cair tu mmg mabeles! Hihi

    Ps. Izu buat slideshow tu kt youtube je :)

    ReplyDelete
  9. Sukaaaa...suka dengan rasa kastard yg lemak bila dijoinkan dengan susu lemak manis tu...dapnya

    ReplyDelete
  10. Kalau dessert ni nadiah pong suka! Sedapnya, pas ni leh buat ehhh

    ReplyDelete
  11. Sy pun suka nur.edpecially sejuk2kan

    ReplyDelete
  12. Rasaya papa JJ mesti suka ni, saya kurang sikit kalau ada produk tenusu ni, nak kena santannn jugak hehehe. Selalu I buat tepung jagung yg kasar tu, apa dah nama dia mental block pulak.. makan ngan susu macam ni la.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails