Sunday, September 29, 2013

Meeting

Hari ni ada meeting dgn naib canselor UMT di  Bayswater,  London. Datang sorang jer, x bawa family :(

Semoga segalanya berjalan lancar, Amin....

Semalam sempat juga cuci mata kat Oxford street.....


Ramainya org kat sana, tapi x byk pun sale... 

18 comments:

  1. Salam nur...

    Testing di entry meeting ni...dah dua entry nur sy terlepas,asal komen je,x menjadi..berkali2 cuba...blog org lain ok je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh, kesian pulak... mcm mana la boleh jadi mcm tu... dah la akak perasan setting entry pun macam lari jer skrang ni... nak repair semula pun tak tahu mcm mana :(

      Delete
  2. Ha...alhamdulillah..ok plak kali ni...sy dah buat pancake ikut resepi nur tu 100%...menjadi dan sedapp berbanding yg sy pernah buat seblm ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... akak dengar pun rasa seronok.... lain kali boleh la buat lagi.... senang dan sedap, kan?

      Delete
  3. MOga semanya berjalan lancar ye Nur..anak2 tinggal dgn abah ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, abah la yg jadi Mr Mama sekejap :)

      Delete
  4. berapa lama kt sana tuh kak... msti 3 beradik tuh rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tinggal mereka satu malam jer... hihihi, danish la yg selalu tanya, "Ummi mana?"

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah, semua berjalan lancar :)

      Delete
  6. Ada geng tak cuci mata kat oxford street tu Bijen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada geng la berani melangkah ke sana.. kalau tak, duduk bilik aje la layan TV....

      Delete

Related Posts with Thumbnails