Monday, September 9, 2013

Nuffnang Polls 2.0

Bila buka nuffangsaya perasan ada Polls 2.0 di bahagian service.
Semangat ingin tahu terus buat saya klik ke butang Polls 2... Tanpa buang masa, saya terus ikut dua langkah yang diberikan dan paste dalam blog...

Kalau mommies perasan, ada Polls 2 nuffnang yang sentiasa melekat di hujung bawah sebelah kanan macam ni...

Kalau dah perasan tu, sudi-sudi kan klik dan isi survey tu yer... ada dalam 15 soalan untuk dijawab. Klik jer jawapan yg mana berkenan. Poll ni sebenarnya membantu blogger memahami demographic pembacanya. Dengan kata lain, membantu saya faham, apa yang pembaca cari bila datang ke blog kecil saya ni.

Dah selesai klik dan isi survey, sudi-sudikan tinggalkan komen ya. Nanti saya akan terjah ke blog mommies pula utk isi survey yg sama (jika ada).

NuKilaN:
 

13 comments:

  1. akak pun perasan ada jugak poll kat nuff...mula2 seronok tgk earning bertambah hehe

    ReplyDelete
  2. Ada juga. Baru tau lps tgk entri ni ;) ada masa saya isi ya..

    ReplyDelete
  3. salam
    ai saya ida
    baru je follow blog ni
    jemput ye follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. done poll jawab semua (^_~)
    nisah belum lagi buat poll 2.0 ni..
    jap lg nak g buat hehehe (if any)

    ReplyDelete
  5. nanti kat umah kiter try siapkan..kat opis ni segala kena block huhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails