Wednesday, September 18, 2013

WW ::: Her teacher :)

Terjumpa lukisan ni dalam buku Aisyah
Ingatkan dia lukis gambar saya, rupanya bukan.
Ni empunya badan gerangan yang dilukis oleh Aisyah...
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Miss Day... Cikgu kelas Aisyah masa reception :)



25 comments:

  1. Replies
    1. Tu la, tak pernah pula saya pakai pemerah pipi.... org lain rupanya :)

      Delete
  2. Pandainya Aisyah..ada la seakan akan....kalau pic mama dia tentu la bertudung kot...nanti suruh la Aisyah lukis gmbr mama plak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, pandai wirda ni.. selalu kalau lukis ummi mmg pakai tudung.... tu yg pelik sbb tetiba free hair dan ada make up lagi....

      Delete
  3. walaupun lukisannya simple tp ada juga irasnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. tinggi betul imaginasi Aisyah... sayang betul dia kat Miss Day ni :)

      Delete
  4. Pandainya aisyah lukis dah sebijik cam teacher dier..nanti srh aiysah lukis umminyer yer ..pastuh letak kat blog..ok ummi? thanks..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah ada dia lukis... nanti kena gali balik letak kat mana...

      Delete
  5. hihihihi....comel Aisyah lukis...pandai lah Aisyah...:)

    ReplyDelete
  6. heheheh... jadi tuh kak walaupun versi katun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi, betul la... ala2 karikatur gitu :)

      Delete
  7. Replies
    1. Bukan perasan, tapi terkejut... bila masa pulak ummi make tebal cenggitu.... hahahhaha

      Delete
  8. hehehe...comelnya..meti Aisyah sayang kat cikgu dia ni kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu MR... suka sgt sebut nama cikgu dia ni... walau dah lama x ngajar Aisyah...

      Delete
  9. Pandai aisyah lukis!mmg nampak seakan2.comey cikgunya...murah senyuman gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... lemah lembut jer orgnya melayan telatah budak2....

      Delete
  10. SEbijik ha Aisyah lukis potret cikgunya ni.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails