Wednesday, September 4, 2013

WW ::: Dream house

Hasil kreativiti Aisyah...
Typical rumah kat Bradford - ada cerobong asap....
Mcm ada bakat jadi arkitek ni...

NuKilaN:
 

16 comments:

  1. bakat dah ada ni .. (^_~)
    selamat hari raya Nur..

    ReplyDelete
  2. wah pandainyer aisyah..mmg cantik..semoga dpt kembangkan lg yer ..

    ReplyDelete
  3. Comel aisyah buat. Amin moga jadi arkitek ya

    ReplyDelete
  4. wah Aisyah..mana tau satu hari betul2 jadi arkitek kan aisyah

    ReplyDelete
  5. pandainye aisyah.=) baguskan kanak-kanak main lego. semoga terus membesar dgn bijak. anak eta pon ada wan didepan. wan khalid =)

    ReplyDelete
  6. Comel...berbakat ni.blk malaysia boleh buat ubahsuai ikut kesesuaian cuaca di malaysia lak hihi

    ReplyDelete
  7. Memang ada gaya jadi arkitek. Insya Allah yer Aisyah, time ni la kan nak pupuk minat anak2 for future.

    ReplyDelete
  8. Anak perempuan kan lebih teliti dan tekun Nur tu yg Aisyah boleh buat cantik macam ni.
    Mana tahu masin mulut mama dia Aisyah jadi akitek betul.. amin..

    ReplyDelete
  9. Pandai Aisyah! Cantik rumah lego tu..mudah2an berkat doa ummi Aisyah jadi arkitek..:)

    ReplyDelete
  10. mmg btl ade bakat..kalo x pandai..mmg xjd nk buat rumah tu kak..

    ReplyDelete
  11. wahwahwah cantek rumah lego Aisyah buat hehe. ada bakat tu kak hehe

    ReplyDelete
  12. pandai Aisyah..:)
    tingginya cerobong tu;)

    ReplyDelete
  13. Nanti bolehlah ilhamkan banglow mama pulak ye Aisyah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails