Wednesday, September 25, 2013

WW ::: Parmesan

Selain jenis cheese, ia juga sejenis makanan....
Chicken fillet dengan topping pelbagai jenis cheese termasuk parmesan cheese dimakan dengan mashed potatoes, fresh salad and chips :)
Sodap!

NuKilaN:
 

20 comments:

  1. Buat sendiri ke tu nur...?sy suka apa2 makanan yg ada cheese ni tp x pandai buat..makan kat luar je la..biasanya westent resturant le...tp jarang2 la...hehe...takut gumukkkk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan kat luar jugak... ada orang mengidam nak makan parmesan... layan aje la :)

      Delete
  2. Parmesan cheese mmg sodap sbb dia mcm ala2 garam kan..masin2 penaik rasa. Tp apa2 cheese pon mmg sedap, penaik berat bdn jgk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg kami selalu makan ni just nice jer.. tang cheese tu mh heaven sgt... tu la, sekali sekala boleh la layan parmesan ni :)

      Delete
  3. Nyum nyum. Haza nk try masak yg guna cheese2 ni tapi anak2 xmasuk. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak2 saya cheese kat sini baru mereka suka... kadang2 ratah cheese mcm tu jer...
      Kat M'sia jarang beli cheese, mahal... huhuhu

      Delete
  4. Nampak pun dah mcm sedap Bijen....teringin plk nk makan salad hehe

    ReplyDelete
  5. Tu yg best duduk kat negara omputeh...cheese murah :)
    Saya kalau gi negara omputeh,mmg selalu borong cheese..dairy products..hihihihih..

    ReplyDelete
  6. wah bestnya..saya sekarang baru pandai makan western. husband sampai skrg takleh terima.

    ReplyDelete
  7. Nak dapatkan pakaian berjenama yang berkualiti dan menarik. Jom shopping di Zaira Kids Cloth.

    ReplyDelete
  8. duduk kat sana puas makan cheese..tak jemu pulak ye..

    ReplyDelete
  9. nengok pun dh leleh air liur... comfirm sedap plus2 nih

    ReplyDelete
  10. Tengok pun sedap :) teringin pula

    ReplyDelete
  11. sedapnye...lapor tgk gambar mknan nih...

    ReplyDelete
  12. Ooh.. Nama makanan ni pun parmesan ye.. Mmm..Sdap tu! :-)

    ReplyDelete
  13. nampak sedap je... nampak kentang goreng tu selalu saya ingatkan naim.. tak pernah bosan dia kalu makan sokmo pun

    ReplyDelete
  14. mmg sodap..tgk chips, jd terliur..

    ReplyDelete
  15. MMg nama hidangan ni Parmesan yer. Meriah pinggan.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails