Wednesday, January 8, 2014

WW ::: Sukanya dapat dukung baby....

Entah berapa kali Danish duk kiss baby...
Lepas kiss, pegang pipi pulak...
Bukan main seronok dapat pegang baby..
Ada bakat jadi abang tak?
Nota ummi,
Jgn buat spekulasi... saya tak pregnant.... peace...  (^___^)

NuKilaN:
 

17 comments:

  1. pandai dia layan baby ek...
    ada bakat jadi abg dah ni...
    soooooo....... hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. Haha.. tak jadi nak tulis komen pasal adik...
    takpe bagus juga menumpang kasih dengan baby... danish nampak memang minat dengan baby tu..

    ReplyDelete
  3. hahhaa..klu pregnant pun apa salahnya..hehe..suka danish dgn baby ye..
    erm! rezeki sy nak bagi Pae adik ntah bila...sob..sob...

    ReplyDelete
  4. Kalau tinggal abang je dengan adik, mau digigit-gigitnya he he

    ReplyDelete
  5. yup nur memang ada bakat sangat si danish tu jadi abang hehe :)
    pregnant pon apa salahnya..si danish pon dah bagi lampu hijau bhahahaaa ;D

    ReplyDelete
  6. Gembiranya nampak dia nur...minat tu!mcm anak2 sy...suka sgt baby

    ReplyDelete
  7. danish nmpk minat dan sukakan baby..tak buat spekulasi tapi tak salah kan klu bagi danish adik..dh ada bakat nak jadi abg dh tu..:)

    ReplyDelete
  8. Bagus tu.. Penyayang orgnya.. Iman kalau sebut nak adik. Mesti ckp taknak.. Adeh

    ReplyDelete
  9. mesti danish teringin ada adik nih kan heheheh... penyayang... kalu mcm aiyan pembuli

    ReplyDelete
  10. Alamak, Nur...saya semput :) Dah beberapa hari nak bertandang ke sini tak dapat mengejar BW. Lagipun banyak yang tertinggal dah ni. Jangan nangis pulak nanti saya tinggalkan komen bergantang-gantang :D

    ReplyDelete
  11. Eh, eh...cepat pulak dipublished. Nak komen yang berkaitan pun tak sempat. Ni Danish seronok dukung baby ke atau ada paksaan dari pihak ibunya? Hehehe....ok, ok....I faham you tak pregnant lagi @)_@

    ReplyDelete
  12. walaupun tak pregnen tapi masih boleh pregnen kan...hehe

    ReplyDelete
  13. sukanya danish ngan baby,jgn plk nanti dah ada baby sendiri jeles plk,hehehe....

    ReplyDelete
  14. Mcm project in progress je gaya kata kata tu hehe...

    ReplyDelete
  15. Baby comel kan siapa tak suka cium

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails