Monday, January 13, 2014

Hols from GBP9.50 the sun

Berita baik buat kawan-kawan di UK yang ingin bercuti.
Sekarang The Sun sedang buat promosi utk percutian serendah GBP9.50 utk satu kepala bagi percutian selama tiga malam.

Tapi kena kumpul 10 token dari the sun. Kalau sebelum ni kami kumpul token setiap hari, kali ni kumpul juga tapi on off. Ada masa ingat, ada masa tak ingat nak beli. Tapi bila tgk dalam HotUKDeals, ada yang dah kongsikan semua 10 kod tersebut. Saya juga ingin kongsikan token tu kat sini buat kawan-kawan di UK ni yang berminat :)

4/1: GOOD
5/1: RACE
6/1: SHOW
7/1: KITE
8/1: ABLE
9/1: NOEN
10/1: ECHO
11/1: GONE
12/1: PS61
13/1: TIME

Jadi apa yg kawan2 perlu buat, masukkan kesemua kod di laman berikut:
https://www.ukholidaysinthesun.co.uk

Lepas tu kena pilih empat tarikh dan empat tempat percutian yang kita nak. Untungnya kalau booking online, kita boleh tukar-tukar tarikh atau tempat kalau tak berkenan dengan apa yang ditawarkan :)

Kali ni kami pilih untuk bercuti ke utara Scotland. Dah lama teringin nak ke Inverness. Alhamdulillah, dah dapat booking utk tarikh cuti sekolah bulan 5 nanti.

Tapi disebabkan kami pilih masa cuti sekolah, maka harga mahal sikit. Kena charge GBP15 untuk satu kepala. Tapi tetap berbaloi rasanya sbb itu harga untuk tiga malam :)

Jom, kita bercuti sama-sama :)

NuKilaN:
 

19 comments:

  1. Alahai.....habis tu manusia yg duk Malaysia ni Bijen....macamana nak bercuti jugak dgn harga yg berbaloi?.....hish rugi le kalau cenggitu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala tak rugi pun Okje… Orang M'sia pun untung juga walau x dapat pergi bercuti… kat sini kangkung mahal tau… kat M'sia jer boleh makan kangkung murah2…
      Kat sini boleh la pergi bercuti dgn offer mcm tu.. kalau tak, fikir 4,5 kali jugak denga family besar kami ni :)

      Delete
    2. Dah makan ke Mc Kangkung? hehe

      Delete
    3. Mc kankung tak de kat sini sbb kangkung mahal…. hihhi
      Kat M'sia jer kangkung turun harga… peace :)

      Delete
  2. wahh.. baru nak tanya pernah guna tak token the sun ni.. nak try jgk.. tp awal2 ni nak try yg dekat2 ngan bristol dulu.. thanks utk code tu jgk.. baru dpt beli 6 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama… sharing is caring :)
      Lagipun code2 tu pun dapat dari internet jugak…. yg token baru sempat kumpul 7… hihihi

      Delete
  3. wah bestnya nur.bercuti ke scotland .mcm2 depa nikan.semua menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la… kita pun boleh tumpang sekaki… hhihihi..

      Delete
  4. Wah..tak pernah try tp tau jugak hol the sun ni. Best tu kak nur..selamat bercuti nanti. Anak2 pasti lah plg seronok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ninie, jom la ikut kami… kita ke scotland sama-sama :)

      Delete
  5. erm sonok juga join ni Nur..anyway thanks nur atas perkongsian info ni..:)
    akak nak ikut tau pi Scotland..
    slamt bercuti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok kak Roha.. Jumpa di Scotland nanti :)

      Delete
  6. salam maulidur rasul nur. Allahumma Solli'ala Muhammad. btw happy coming holiday la deh

    ReplyDelete
  7. wah seronok siap boleh guna token..selamat bercuti in advance.hehe

    ReplyDelete
  8. wahh..seronoknya nak bercuti...
    erm! kami dok melopong je lah, tgk Nur & anak2 bercuti...haha

    ReplyDelete
  9. Kat msia ni ada ke buat ofer percutian yg mcm tu nur..?rasa2nya tkde,tp kan,baru2 ni adik sy dpt dua bilik utk percutian di cameron highland,sypun ikut sama,dia dok tanyalah,agak2 berapa sewa sebuah bilik yg sy duduk tu,sy teka,paling murah rm150 bila tgk keadaan bilik tu lah tp rupa2nya cuma rm15 je sbb tmpt penginapan tu milik sykt adik sy bekerja,memang utk staf tp kena booking setahun br blh dpt..sepanjang 10taun dia bekerja,itulah pertama kali dia mohon...hahaha...gelihati dibuatnya....

    ReplyDelete
  10. Izu pon dah cukup token ni tp tatau lg nak ke mana..hehe.

    Enjoy Beautiful Scotland! nti Kak Nur amik gmbr byk2 dih. :)

    ReplyDelete
  11. wah seronoknya.... mesti plan baik2 punyer tu... nak bercuti jugak...!!!!

    ReplyDelete
  12. Macamana nak cuti bersama-sama, takda pun untuk yang di Malaysia ni? Huhuhu, takpa, takpa. Kita cuti sama-sama tapi lain-lain destinasi ajelah ya!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails