Saturday, January 18, 2014

Maero attack

Salam hujung minggu...

Ada kawan post video ni kat FB...



Cerita yang cukup nostalgia zaman sekolah dulu-dulu. Terlopong mulut tgk mereka buat aksi sommer sault berpusing.

Siapa suka tgk cerita ni dulu-dulu angkat tangan?

NuKilaN:
 

16 comments:

  1. haha..cerita yg menggamit kenangan ni Nur.. teringat lagi tak pernah tinggal klu citer ni dimainkan..:)

    ReplyDelete
  2. ni pasal pemain volley ball tu ke? somersault berpusing! cerita ingat nama siri dah tak ingat.. berlonggok - longgok duk depan tv masa tu he he

    ReplyDelete
  3. akak ingat juga citer ni..siar waktu petang kan...hihi..masa tu dlm darjah 5 kalau tak silap.. sekolah agama petang ..tapi sempat lagi kami g buat rombongan g tgk citer ni kat rumah sebelah sekolah..hahaha..nasib waktu rehat..selagi tak habis..kami tak balik...ustaz pun geleng kepala...

    ReplyDelete
  4. Saya pun suka... haha..mmg dlm ingatan... rasanya yg lahir lbh kurang usia kita ni mmg ramai yg gemar citer ni.. kenapa tak ada ditayang semula di tv ya? Pernah saya fikir macam tu

    ReplyDelete
  5. Angkat tangan dan kaki ni..hehe
    Memang peminat setia siri ni..zaman2 sekolah rendah...lepas tu siap ikat rambut ala2 cun lagi pelakon utama maero attack tu :D

    ReplyDelete
  6. Saya rasa sy x pernah tgk .. Ke bkn zaman sy... Gaban dulu popularlah dgn power rangers kikikikii

    ReplyDelete
  7. agak2.. nur nampak tak sy angkat tangan hehe..
    alahi nur..mengimbas memory lama tau tengok citer hehe :D

    ReplyDelete
  8. sy tak tau cmna ni..nk kata umo muda sgt tak jugak.lebih kurang baya2 gak kite ni ekk.klu gaban power rangers ultraman sy tau la..

    ReplyDelete
  9. mmg nastolagia cerita nie..heheh ..zaman sekolah menengah kalau tak silap yer.satu lagi cerita chiaki matsumoto..sampai hari nie dok terkenang2...heheh

    ReplyDelete
  10. betultu dedulu memang rancangan menjadi fav...selalu berangan kalo nengok cerita ni...

    ReplyDelete
  11. Bukan zaman okje kot .....mcm tak perasan!

    ReplyDelete
  12. Sy suka citer nih....mse nih sy xigt la drjh brape...skola rendah lg...memg suke tgk diorg buat aksi tuh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails