Wednesday, January 29, 2014

WW::: Out and about

Keluar jalan2 lepas jumpa nurse utk asthma review...
Bukan boleh duduk senyap dak Danish ni..
Boleh la duduk diam jap sementara tunggu bas...
Asal naik bas jer nak tdo... asal tidur jer naik bas... 
Tgk tu.. beria memilih baju di rak clearance....
Ikut kan hati, nak jer rembat baju2 tu...
Tapi abah kata, jangan nak memandai... elaun tak masuk pun lagi ni... huhuhu

24 comments:

  1. murahnya baju tu, kalau RM agak2nya berapa ya? sib baik boleh sabar, hi3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrang duit M'sia jatuh… jadi dlm RM5.8 kot kalau convert :)

      Delete
  2. Replies
    1. Agak sejuk, tambah dgn hujan… dalam 5 degree jer kak :)

      Delete
  3. musim sejuk yg melampau..yg menyebabkan adik danish terkena asthma semula nur ?
    banyak jugak tu kejatuhan RM kan!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau masa winter ni, gitu la… asthma mmg on off on off… kena standby selalu inhaler kat rumah :)
      Mmg jatuh sgt2 dalam tempoh beberapa bulan ni… dah la takde tanda nak naik pun :(

      Delete
  4. Selain inhaler tu awak bagi Danish apa Bijen.....masa TLBD kecik dulu dia pernah kena athma .....okje bagi Walit Gold...nampaknya sesuai dengan TLBD...cubalah mana tau sesuai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya bagi 4Life dan habbatus sauda jugak… Tapi skrang Danish dah jarang kena asthma… yg bawa jumpa nurse tu sbb nak renew repeat presciption… standby kot2 inhaler out of stock :)
      Ramai juga kawan duk cerita Walit Gold… teringin juga nak import ke sini… kena tunggu next session import barang dari M'sia :)

      Delete
  5. Memang murah jugak baju2 tu nur wlpn RM turun...
    Cepat sihat ye danish... comey tengok dia tido ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Murah la jugak… kalau RM mahal, lagi berbaloi :)
      Alhamdulillah, nasib baik cepat baik… saya pun lega :)

      Delete
  6. Kesian Danish..layu je tgk mata dia tu. Get well soon!

    Nway mmg geramkan klu pegi Primarks! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Layu mata sbb boring tak boleh nak aktif dlm bas… thanks Izu :)
      Kan? Kena kuat iman baru boleh melangkah masuk… kalau tak, semua benda rasa nak beli :)

      Delete
  7. Murahkan bebaju tuh..kalau earn kat sana spend kat sana mmg tak terasa nak berbelanja kan..kalau kena bawak duit m'sia n tukar tuh mmg berkira jgk kan..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, betul sangat tu UAA… murah sgt bagi mereka yg dapat gaji dalam pound…. mcm kami yg dapat elaun dalam pound pun dah rasa murah.. mana nak dapat negara kita baju dgn harga seringgit… dah la kain cotton yang selesa :)

      Delete
  8. Wah..murahnya ..patutla Nur geram membeli banyak2... harus2 beli tu..

    seronokla Danish jalan2 dengan umi ya..

    ReplyDelete
  9. belanja berhemah, kang penin lak pikirin elaun x masuk he3

    ReplyDelete
  10. comey je dia pakai bj camtu...cuba kat malaysia pakai camtu..hahaha...

    ReplyDelete
  11. murahnye baju....kalo sy dh rembat dah

    ReplyDelete
  12. Murahnya baju2 tu semua.....kalau aku pun memang nak rembat jak...hehe

    ReplyDelete
  13. hihihi...danish yg aktif..sama dgn pae...
    murah giler baju tu Nur... sini tak dapat lah harga bgtu...huhu

    ReplyDelete
  14. Murahnya...Eh nanti kalau balik Malaysia, banyak kosong kargo barang tu leh lah tumpang sekaki...hehehe....

    Kaut aje Nur pastu sembunyi dari pengetahuan encik suami. Ni ajarkan aje tapi dosa tanggung sendiri ya :)

    ReplyDelete
  15. wow!!!!murahnyeee. mmg syok ni shopping sakan. heheh pepepun dengar ckp abah ye umi

    ReplyDelete
  16. best shopping klu cmni punya harga,mmg murah,ambik sepasang dua ok kot abah?hehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails