Wednesday, January 9, 2013

WW ::: I amsterdam

Gambar sekitar jalan-jalan di Amsterdam






Cerita lanjut dalam entry lain ya :)

NuKilaN:
 

15 comments:

  1. cantik!
    subahanallah..dapat mnikmati keindahan alam dengan model yg comel..
    haha heaven!

    ReplyDelete
  2. betullah..pemandangan cantik betul.. seronok klau dapat jalan2 kat sana tu...

    ReplyDelete
  3. ohooo jelesssnyeeeeeeeee.....rebut ummi nur..nnti boleh buat trip ke msjid cordovo.nk ikut! ;)

    ReplyDelete
  4. Comel aisyah..Besar kasut dia.hehe.. salam perkenalan, jemput ikuti saya ;)

    ReplyDelete
  5. Cantik nya Amsterdam.. aisyah pndai posing..hehe:)

    ReplyDelete
  6. amboi Aisyah, ada yg besar lagi tak? Canal cruise kat sana best, boleh namak apartment yg Anne's Diary tu.

    ReplyDelete
  7. kak tini: tu la trade mark belanda, kasut kayu :)

    IF: kan? walaupun kamera biasa jer, dah nampak cantik... kalau tgk real lagi la bibir tak putus2 memuji kebesaran Allah

    Aisy: mmg seronok walaupun dapat rasa kejap jer :)

    Ummu Muhammad: Tak sempat nak pergi masjid tu, rugi sgt rasa

    Nea: Tq singgah sini... dah lawat dan suka baca entry nea :)

    Atie: Aisyah dan posing dah sinonim, ekekkeke

    Natsyna: Tak nak pun, just snap the pics, ekekkee

    ReplyDelete
  8. Walaupun tanahair kita lebih cantik (heheh),..namun tpt orang pun cantik jgk kan...untung nur n family dpt jejak kaki kat europe nie..:)

    ReplyDelete
  9. bestnya...anis pun dalam perancangan nak ke sana tahun ni if ada rezki...

    ReplyDelete
  10. Comelnya model berbaju pink tu. :)

    ReplyDelete
  11. Nadiah: akan diusahakan, Insya Allah :)

    Ummuaidan: betul betul betul... masing2 ada keunikan tersendiri :)

    Anis: wah best tu... nanti terus la melencong ke Bradford :)

    myfreeminded: hahhha, model kasut kayu :)

    ReplyDelete
  12. cantiknya pemandangan
    sejuk je nampak

    ReplyDelete
  13. mmg sejuk... rasanya lagi sejuk dari bradford :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails