Wednesday, January 30, 2013

WW ::: Bowling Park

 Aktiviti wajib bila musim snow... main sledge!
Lokasinya adalah Bowling park

Ramai juga yg main sledge kat sini
Perlumbaan slegde kaum bapa
Ready... steady... go!
Horeyy....
silap hari bulan, belum sampai ke bawah dah tergolek dari sledge
 Part paling penat, nak panjat balik naik atas bukit
Kakak tak layan sledge, lebih suka main snow
 Adik juga yg tak puas2 main sledge
Tak nak turun dari slegde tu
Irfan pula tak sudah2 nak buat snowman 
Bila orang nak balik baru la dia beria main sledge :)

pstt.. ni la aktiviti yang ummi mereka paling suka... best woo turun dari atas bukit guna slegde... hilang kejap tekanan belajar :)

NuKilaN:
 

23 comments:

  1. nak kena la datang sini... besssst sgt!

    ReplyDelete
  2. Besttt kannn... heheheh tapi betul tu penat nak panjat bukit. tapi tang turun tu bliss!

    ReplyDelete
  3. Best best... hahah akap macam yg akak tu, tonggek2 naik bukit. sini ujan la sari dua ni, segan sungguh nak keluar.

    ReplyDelete
  4. MLH: rasa macam melayang pun ada, tapi mmg best sgt2 :)

    Mama JJ: bukan setakat tertonggek tonggek, yang sedoh bila baru jer nak sampai atas buku.. tetibe tergolek semua... ekekkek

    ReplyDelete
  5. bestnya tgk budak tiga beradik ni main ......

    ReplyDelete
  6. wah....syoknya, sesekali join main sama mmg blh ilang tekanan

    ReplyDelete
  7. wahhh..best nya!.. teringin nak rasa situasi itu:)

    ReplyDelete
  8. Seronoknya main snow.. Nur sekeluarga ye.. main puas2 .. esok balik Malaysia dah tak snow tu :D

    ReplyDelete
  9. Wah bestnya...bilalah agknya dpt merasa mcm tu.. :D

    ReplyDelete
  10. nampak best.. tapi Nisah ni pengecut sikit . cepat gayat hehhe

    ReplyDelete
  11. yeuu!bestnye...nak main jugak!;)

    ReplyDelete
  12. Aisy: suka sgt mereka tu dapat main salji :)

    Azian: betul tu... mmg hilang stress sekejap :)

    Atie: Insya Allah, mana tahu suatu hari nanti tiba giliran atie sekeluarga.. saya pun rasa macam mimpi pun ada bila dapat further study kat sini :)

    Kak yati: Tu la, kena gunakan masa yg ada sebaik mungkin.. balik M'sia boleh main snow kat I city aje la... jadi la snow buatan pun :)

    Anis: mesti la main... rugi tau kalau tak main... ni mesti tak perasan yg saya tulis kat bawah sekali tu... my favorite sport tau sledging ni :)

    ReplyDelete
  13. RH: Insya Allah, ada la tu rezeki nanti

    Haza: mmg besst sgt!

    Nisah: hubby saya pun gayat... tapi bila dan cuba sekali, nak main lagi berkali kali... bila ada peluang kena cuba tau, mmg sgt syok!

    Suhaina, Mimi, NK: mmg sgt seronok, tak boleh nak gambarkan dgn kata-kata ;)

    PC: Insya Allah, boleh la main tu suatu hari nanti...

    ReplyDelete
  14. bestnya! tak sempat nak rasa mcm tu.. semua dah cair...

    ReplyDelete
  15. best nya....waaa nak main jugak

    ReplyDelete
  16. akmal: kat sini mmg seminggu main salji hingga lebam!

    NoEn: jom jom!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails