Friday, December 13, 2013

Morning Bradford.....




Entry ni di publish pukul 7.47 minit pagi waktu tempatan...
M'sia dah pun pukul 3.47 petang :)


Subuh pun belum habis lagi sebab skrang ni malam sangat panjang…
Kat luar masih gelap gelita....
Kejap lagi nak siapkan bekal anak-anak ke sekolah...
Mulakan pagi dengan senyuman yg ceria...
Esok dah Sabtu, happy weekend mommies :)


NuKilaN:
 

17 comments:

  1. bestnya malam yg panjang leh rest lelamer sket..kat sini siang lg pnjg .tambah ngan daylight saving lg sejam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la… tidur mmg terlebih cukup… kdg2 pukul 7 pun dah rasa berat mata… jwbnya, 11 jam la boleh tdo… hihihi

      Delete
  2. kalu camtu sekolah mule kul8... msh gelap gelita lg yek kak... matahari muncul kul baper selalu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekolah kat sini mula pukul 8.50 pagi….
      Erm, jarang sgt la boleh tgk matahari bila winter.. sedih, kan?

      Delete
  3. Happy weekend nur...
    moga hari ini lebih ceria dan membahagiakan...amin! :)

    ReplyDelete
  4. Semoga kita semua dilindungi selalu..

    Esok tak tahu lagi nak ke mana...dah banyak hari tak keluar kami ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin…
      Kami ada jemputan housewarming esok :)

      Delete
  5. wah mlm yang panjang ye? so matahari muncul pukul berapa nur?tq nur share

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg panjang sgt…. pukul 4 dah gelap gelita…. pkl 7 kadang2 dah mengantuk sgt2… huhuhu
      sama-sama :)

      Delete
  6. malam yg panjang,lebih masa utk istirehat..mmg best tu.hehe..

    semalam kami seharian dikampung,takdelah seharian sgt pun,setengah harian lebih tepat..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg boleh tidur sepuas-puasnya… hihihihi
      Best nyer balik lg :)

      Delete
  7. Okje baca entri ni pun dah lap beberapa pagi...hehe maklum le tertinggal flight sokmo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyer la, orang pergi bercuti…. tu lagi best, kan? Tapi rajin juga OKje komen post satu2… tu buat saya lagi suka bertandang blog Okje :)

      Delete
  8. Ameen utk doa di atas....alhamdulillah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, syukur dengan nikmat Nya yang tak terhitung :)

      Delete
  9. Yalah kan, kita dah nak balik kerja, awak baru aje lepas subuh :) Lama sebenarnya tak 'menyinggah' di Bradford ni Nur sebab cuti seminggu. Tengah baca dengan lahapnya sekarang nih :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails