Wednesday, December 18, 2013

WW ::: Random @Irfan

Sepatutnya hari ni nak post gambar random Aisyah...
Tapi dah terpost gara-gara silap tgk tarikh masa schedule entry...
Jadi hari ni layan gambar random Irfan pulak...
Gaya membowling
Gaya football player



Senyum di pagi hari
Gaya santai di musim panas...
Tunggu tiket train yg sedang di print
Ada tiga anak, jadi kena ikut turn...
Nak buat Random@Irfan paling susah sbb dia paling payah nak ajak bergambar...
Next week, nak cari gambar utk random mereka bertiga pulak sbg kenangan sebelum masuk 2014....
Maaf kalau ada yg bosan duk layan entry pasal anak2 jer... huhuhu

Nota ummi,
Ni bukan scheduled entry... Publish tengah malam sebelum tidur. Nak beradu dulu yer.
Morning M'sia :)
psst, kalau nak tahu skrang ni kat Bradford pkl berapa, cuba tinggalkan komen. Waktu yg tertera tu adalah waktu Bradford pada masa mommies tinggalkan komen :)

NuKilaN:
 

20 comments:

  1. Hensem betul irfan ni... best cerita anak-anak ni Nur... bila dah besar cerita lain pulak kan :)

    ReplyDelete
  2. hensem la dia..waa kemain lagi gaya santai dimusim panas tu..memang santai habis..

    ReplyDelete
  3. alaaaaaaaaaaa Nur, tajuk blogpn 'kisah anak2', sesuai sgt daa ni.. hensemnya Irfan..

    ReplyDelete
  4. hensem boy...semoga membesar sbg anak yg soleh..yg mengenang jasa org tua..

    ReplyDelete
  5. Kakak ni Nur memang suka baca blog yg ada kisah anak-anak sebab kakak suka anak-anak. Kalau stress kerja tengok budak-budak macam hilang stress tau walau bukan anak sendiri. Lagi kalau comel-comel suka kan:)

    ReplyDelete
  6. Selamat beradu Nur..sama lah kita...br nak tido..hehe..
    Abg Irfan ni ada gaya macho tau..gaya atlit pun ada...:)

    ReplyDelete
  7. gaya bowling juara tu!

    suka jer tgk gaya anak-anak sis...
    lagipun kita kan ibu-ibu....
    kalo bukan kita nak citer and letak gambar anak...
    sapa lak nak buat kannnnnnnnnnnn hehehehehe...

    nite nite sis...

    ReplyDelete
  8. Dah namanya ada anak ...sure le cite pasal anak anak....kan Bijen hehe....

    ReplyDelete
  9. Dahsyat Irfan berbowling yeh...hehe

    ReplyDelete
  10. betoi apa yang OKje cakap tu nur..masukkan je pictures gelagat anak2..sok dorang beso leh tengok gelagat depo di setiap moment kan nur?..
    cutelah moment adik irfan kita ni..:)

    ReplyDelete
  11. hehehe dalam pelbagai gaya & aksi yer !

    ReplyDelete
  12. ohohohoi.... agak2 skrg nih pukul baper yek kt sana.... seronok kadang2 nengok gambar kandid nih kak

    ReplyDelete
  13. posing jangan tak posing..nampak gaya tinggi Irfan tu bila besar nanti!

    ReplyDelete
  14. hensem dan pandai bergaya irfan ni!

    ReplyDelete
  15. gambar second last tu... menusuk kalbu... er... boleh booking buat menantu? hahahhaha

    ReplyDelete
  16. amboiii. . gaya santai tu hensem sgtlah. .mcm model je. .

    ReplyDelete
  17. entry gambar camni pun dh cukup buat sy tersenyum..mana ada bosan..manis dan hensem irfan ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails