Friday, December 20, 2013

Last day of Autumn Term

Hari ni last day untuk Autumn term. 
Jadi hari ni cuma sekolah separuh hari. Kakak dan abang balik pukul 1.30 petang.
Adik juga pergi sekolah kejap jer.
Yang lagi special, ummi pun boleh ikut adik sekolah hari ni.
Bukan main happy dia bila saya pun join dia juga dalam kelas.

Jom tgk aktiviti Danish kat nursery.
Ni dia main polar bear dalan snow tiruan.

Aktiviti kegemaran Danish tentu la mewarna.
Masa Danish mewarna tu, cikgu ada beri Learning Jurnal (buku merah atas meja dalam pic kat bawah).
Yang tu nanti saya cerita lain entry. Nak sambung buat kerja sebelum jumpa penyelia kejap lagi.

Nota ummi,
Anak-anak akan bercuti selama dua minggu. Tapi belum ada apa2 perancangan lagi. Takde mood nak jalan2 musim sejuk dan siang yg pendek ni. 

24 comments:

  1. Kaler jgn x kaler ni..dulu sya rjin mengaler..abes dinding umh pun sya kaler..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi, boleh geng dgn Aisyah… takpe, ada alasan nak cat rumah dgn kaler baru...

      Delete
  2. bagusnya dia minat mewarna,,, macam kata adrianna akak ni dulu pun suka mewarna... tapi anak2 alahai tiada seorang pun yang berminat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh terbalik pula… saya tak minat pun mewarna… tapi anak2 suka sgt mewarna… ikut abah kot :)

      Delete
  3. Tekun mewarna anak bujang Nur:)
    Kalau siang pendik yg best mestilah bila puasa ye Nur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kakzakie… untung nak ganti puasa time winter ni.. tapi agak bercinta juga nak bangun sahur… sejuk, grrrrr!

      Delete
  4. Bestnya..ummi blh join sekali...

    Cuti lagi...?rasanya baru lg bc entri anak2 nur cuti dua minggu tu....hehe......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lepas ni request ummi sekolah sekali dgn dia sudah… hihihi
      Kat sini mmg selalu cuti… lagi pun masa skrang ni cepat… tup2 dah nak masuk tahun lain..

      Delete
  5. Budak2 memang suka mewarna Nur... tekunnya Danish mewarna tu ;)

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dpt masuk kelas Danish ye ummi.. seronok lah danish..pandai danish mewarna..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka sgt Danish saya boleh join sekali :)

      Delete
  7. Seronok nmpaknya Danish dapat mewarna tu..tekun jer dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la aktiviti peberet dia kat nursery….

      Delete
  8. hai nur salam weekand..
    ohh sekarang kat sana tengah cuti ea ?
    wahh pandailah danish mewarna,gud boy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, budak2 baru start cuti minggu ni….

      Delete
  9. bestnya danish...mesti happy sangat ummi dapat join sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Ida.. mmg suka sgt dia bila saya pun ikut sekali :)

      Delete
  10. budak lelaki jarang kot ada minat mewarna.biasanya depa suka lukis2 je..danish ni bagus tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yer kot PK… masa kat nursery tu dia jer budak lelaki yg mewarna…. yg lain semua gegirl… hihihi, pengaruh si kakak kot :)

      Delete
  11. danish nampak happy sangat tu... seronok la tu cuti 2 minggu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, happy sgt boleh tunjukkan aktiviti kat nursery pada ummi…
      Mereka lagi suke pergi sekolah, hari2 duk countdown bila sekolah buka :)

      Delete
  12. Dah terjawab pun pertanyaan okje dlm entri depan tadi....seronoklah mereka dapat duk rumah cuti cuti mcm ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, so tak perlu jawab lagi dah :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails