Wednesday, December 11, 2013

WW ::: Random @Aisyah











NuKilaN:
 

8 comments:

  1. amboiiiiii, kemain bergayanya aisyah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh geng denga Alya.. bab posing no 1 :)

      Delete
  2. Entry ni duduk kat belakang pula..

    Comelnya aisyah.. anak dara siapalah ni.. apa kisah gambar ketiga tu dan keempat tu? Nampak ada sesuatu kat pipi tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sepatutnya nak publish hari Rabu minggu ni.. tapi silap letak tarikh pulak… tu dia terbelakang… huhuhu
      Owh, tu face stencil masa kami ke library… tak sempat pun nak buat cerita pasal tu… tu yg letak gambar jer… huhuhu

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks… Harapnya budi bahasa pun comel jugak :)

      Delete
  4. Amboi, Aisyah... pipi menawannya. Main make-up2 ngan kaler ke apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu face stencil masa pergi library… suka sgt bila orang conteng muka dia… hihihi

      Delete

Related Posts with Thumbnails