Wednesday, July 3, 2013

WW ::: Eye of Malaysia

Lagi gambar mengimbau kenangan 3 May 2007.
Eye of Malaysia di waktu malam
Irfan, setahun 9 bulan
muka eksaited naik Eye of Malaysia
Masa naik London Eye pun Irfan kata dia ingat yg dia pernah naik benda yg sama masa kat M'sia.
Rasanya dia boleh ingat sebab tengok gambar2 ni kot...

NuKilaN:
 

25 comments:

  1. Irfan masa kecik mcm ank omputih! skrg hensem! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa kecik sbb rambut perang kot... skrang kurang sikit perang tu

      Delete
  2. Kuat ingatan Irfan sebab kalau ikutkan baru 1 tahun 9 bulan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya sebab saya selalu tunjukkan gambar2 ni... tu yang dia boleh ingat :)

      Delete
  3. alo..lo..lo..comel btl Irfan ni...dah besar hensem!
    Pa'e pun sllu ingat tempat2 yg pernah kmi bawa...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg seronok bawa anak2 berjalan, kan? tambah pengalaman mereka :)

      Delete
  4. tak pernah merasa pun naik nih..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan dulu abah Irfan keje kat KL... sempat la naik masa ada kat KL

      Delete
  5. Dah besar lain plk muka irfan. Hensem makin hensem

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa kecil selalu orang tanya boy ke girl even pakaikan baju dan t-shirt... ekekekk

      Delete
  6. best nya dapat naik kat london plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak2 la yang beria nak merasa naik London Eye... saya ikutkan jer :)

      Delete
  7. salam nur...

    selamat menyambut ramadan ye...takut tak boleh berblog dah sehingga ramadan menjelma..comel irfan tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat menyambut ramadhan juga buat Wir...

      Delete
  8. comelnyer,,,irfan

    akak pernah naik masa kat malaysia,ehe,,, kat london dlm mimpi jew,,kiikkii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula2 dalam mimpi dulu... mana tahu lepas ni jadi kenyataan....

      Delete
  9. Hehe tulah benda ni ada kat Malaysia dulukan....
    Irfan ada iras Danishlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah mmg dari acuan sama... tapi ramai yg kata Danish lain sikit dari abang dan kakak... mungkin sbb kulit sedikit gelap

      Delete
  10. Comelnya Irfan..
    Masa anak2 kecik ni memang seronok bawa anak berjalan kan Nur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ummiross.. nasib baik snap gambar.... boleh buat bahan bukti yg mereka dah ke sana masa kecil :)

      Delete
  11. Comelnya irfan masa kecik,rambut perang lagi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrang pun masih perang, tapi sbb pendek so tak ketara sgt :)

      Delete
  12. Muka Irfan sama macam Danish la... sah la depa adik beradik hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. muahahahahha, no need DNA test :)

      Delete
  13. kuat ingatan dia..m3h takut nak naik benda tu..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails