Monday, July 22, 2013

Biskut raya

Salam ramadhan semua...
Baru puasa hari ke 13 dah cakap tentang biskut raya. Bukan apa, teruja sebab dapat biskut raya ni dari Malaysia...

Alhamdulillah, rezeki yang tak disangka. Sebenarnya biskut-biskut ni dibawa oleh Rina yang datang ke sini untuk majlis konvokesyen. Tak sangka Rina bawa biskut raya.

Tak sempat lagi nak bercerita tentang konvo Uob. Konvo kat sini sangat simple. Langsung takde gerai atau pameran macam konvo kita di M'sia.

Tempek satu gambar kenangan Rina dan Danish (takut tak sempat buat entry pasal convo).

Apa-apa pun, tahniah buat Rina. Moga terus sukses dan selamat melahirkan baby yang pertama nanti :)

NuKilaN:
 

28 comments:

  1. wah..bestnya dapat biskut raya made in M'sia...congrats to rina yer..cute jer danish menempek..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi tergugat nak buat sendiri juga bila tgk list biskut kat blog UA... heheheh

      Delete
  2. terubat sikit rindu kat Msia...

    ReplyDelete
  3. Hehe syukur dpt juga ubat rindu kat malaysia

    ReplyDelete
  4. agak2 sempat raya nanti tak hehe..mana la tau kut2 licin sblm raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buka satu jer dulu... yang lain kena buat pameran hingga raya nanti... hihihihi

      Delete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki yg tak disangka :)

      Delete
  6. Rezeki merasa biskut raya dari Malaysialah ya...alhamdulillah.

    ReplyDelete
  7. Memang teruja lah Nur dpt biskut raya, tak payah sibuk membuatnya ;)

    Tahniah buat Rina ...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya kena top up juga kot - tu pun kalau rajin, ekekkkek

      Delete
  8. Biskut apa tu Bijen? Mcm 'dap' je hehe...
    Rina ni sapa eh Bijen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biskut kuaci, biskut kacang dan biskut coklat... mesti la 'dapp'...
      Rina ni bekas pelajar master kat UoB.... kami dulu satu school... kami jumpa pun masa dalam makmal komputer.... ingat lagi masa tu, bukan main seronok lagi Rina bila jumpa dgn student M'sia :)

      Delete
  9. bestnya dapat biskut raya.masa saya study d jepun, mak selalu poskan biskut raya.but mostly hancur.ada la dlm 20 ketul yg terselamat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga 20 ketul yg survive yer... jadi la kan? janji dapat makan :)

      Delete
  10. ada jugak ubat pengubat rindu, nasib baik Rina xbawak lemang atau ketupat daun palas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... anak2 la yg paling eksaited... kalau ada lemang, lagi la tak sabar rasa nak raya :)

      Delete
  11. Yey.. sedap nmpk tu... terubat la sikit rindu kat Mesia ni kan nur...

    cantik Rina tu... Lembut je mukanya... Tahniah Rina... Danish pun comei... alololo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu NK... jadi la buat ubat rindu :)
      Rina ni cantik dan baik budaknya... tu yg danish pun boleh posing sakan dgn Rina... kalau tak, susah juga nak snap pic mcm ni.. hihihi

      Delete
  12. wah! sedap nampak biskut raya tu Nur..rezeki di bln Ramadhan..:)
    Happy Convocation buat Rina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... langsung tak sangka boleh dapat biskut dari M'sia... mmg surprise betul....

      Delete
  13. wah rezeki tu dpt kueh raya..sedap tu..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. Boleh la merasa jugak ye. Tahniah rina. Moga sukses selalu.

    Danish tu pose tak??

    ReplyDelete
  15. syoknya dapat kuih raya awal2,,,, murah rezki anak anak nur...

    ReplyDelete
  16. jauh tu sekut raye ning terbangggg! sampai ke negare omputeh tu...hihi;p
    selamat membuat persediaan raye nor! klu duk obersea mesti kumpul kat embassy di pagi raye kan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails