Wednesday, July 31, 2013

WW ::: Doctor to be?

Anak-anak teruja bila tgk dummy ibu mengandung di Eureka...
 Tapi Irfan malu-malu utk scan perut ibu mengandung
 Danish juga yg eksaited dengar denyutan jantung bayi dalam kandungan
 Ralit pula Irfan tgk video tentang proses kehamilan hingga bayi lahir
 Ececece, Aisyah juga ada gaya pakar sakit puan
 Senyum panjang bila saya panggil Dr Aisyah :)

NuKilaN:
 

17 comments:

  1. Semuanya ade gaya nak jadi doktor nampaknya..nie kat pameran perubatan ker nur?
    psstt...syok jgk sy godek2 entry purba...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. DARI PAK SUNANG Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id

      Delete
  2. Pendedahan yg sangat baik Nur.
    Anak-anak mesti teruja dan akan lebih tahu bila didedahkan begini.

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah boleh jadi doktor yg baik...hehe;)

    ReplyDelete
  4. Irfan dah tahu malu :D

    In sha allah moga anak2 kita jadi insan berguna. Tak kira apa jua future job dorang nanti..

    ReplyDelete
  5. ameen, insyaAllah semoga tercapai cita-cita =)
    pameran ke apa tu kak?
    berguna sangat2 kalau pameran camtu da jugak kat cini kan?
    lbh baik 1000x dr konsert jomheboh..hehe

    ReplyDelete
  6. Insya Allah... Dr Aisyah soon ;) sesuai sangat pun ngan dia.

    ReplyDelete
  7. insha Allah kalau bersemangat dan usaha boleh capai cita cita nak jadi doktor tu.....

    seronok dpt pendedahan macam ni

    ReplyDelete
  8. in shaa allah berkat doa seorang ibu, mereka bakal menjadi doktor suatu hari nanti

    ReplyDelete
  9. ada tokoh la Aisyah jadi doktor ;)

    ReplyDelete
  10. cantiknya senyuman si anak dara ni..DR.Aisyah
    In Syaa Allah..:)

    ReplyDelete
  11. doctor to be mana tau kan kak.... heheheh

    ReplyDelete
  12. waaa...sgt teruja bile tgk gambar ni nor...so excited budak2 ni kan...insyaAllah satu hari nnt jadi real doctor ye. ameen:)

    ReplyDelete
  13. Salam Nur, wah seronoknya anak2...

    ReplyDelete
  14. Bestnya...tp dulu okje masa kecik suka gak tgk org mengandung hehe...gatalkan bijen...

    ReplyDelete
  15. dr aisyah..emm name dah ngam tu..mudah2an aisyah jd doktor pakar sakit puan bila bsr nanti..skrg ni ramai sgt doc llaki yg jd pakar puan..x sesuai nk merawat pesakit wanita terutama yg beragama islam

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails