Tuesday, June 25, 2013

Kaler merah @ Ilkley

Semasa ke Ilkley, mata tertarik dgn bunga2 merah yg menawan
Saya tempek kat blog sbg perkongsian...
Tulip merah yg menawan
Lagi deretan bunga tulip
Bunga hiasan ni pun cantik, tapi seperti biasa saya tak tahu nama bunga ni
Ada bunga merah, ada bunga putih
Dari pandangan lain

Nota ummi,
Musim summer ni pun, banyak juga bunga yang cantik2 muncul. Tapi skrang ada sikit sindrom malas snap gambar. Mungkin nak cepat jalan pergi sekolah atau sebab dalam kepala duk fikir pasal research, research, research?

NuKilaN:
 

19 comments:

  1. gambar yg paling last tu cantik k.nur... :)

    ReplyDelete
  2. Syoknya tgk sdiri bunga lawa ni..

    ReplyDelete
  3. tgk gambar2 yg nur letak nie rs teringin lak nak tanam kat laman semuanya..bila tanam bnyk2 gitu baru nampak seri kan..

    ReplyDelete
  4. MasyaALLAH...cantiknya ciptaan ALLAH =)

    ReplyDelete
  5. wah! sangat cantik bunga2 tu NUr...suka nya tgk..sy suka tulip! hehe:)

    ReplyDelete
  6. cannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnntikkkkk sangat

    ReplyDelete
  7. nur.....................cantik sanggggaaaaaatttttttt!!!!!

    ReplyDelete
  8. Jadilah kakak dapat tengok. Kakak ni nur dapat tengok bunga raya kakak yg tak seberapa itu pun dah happy kalau dpt peluang macam Nur ni agaknya lompat-lompat macam budak kecik. Cantik sangat!!

    ReplyDelete
  9. Subahanallah .... Cantiknya Nur akak suka sangat.... terima kasih tempek gambar ni ye walaupun sibuk dengan research tu :D

    ReplyDelete
  10. cantik2 bungenya.. combination kaler yg menarik .. :) geram.. rase nak petik jeee

    ReplyDelete
  11. Dah officially summer ye kita ni kak? Tapi suhu tetap lah 12-13 degree aje.

    ReplyDelete
  12. Mmg cantiikkk sgt! Mcm bunga plastic pun yea :)

    ReplyDelete
  13. Nur..cantinya bunga2 tu, ummi ni memang selalu terpesona dengan bunga2 hehe..

    ReplyDelete
  14. cantiknya kak...subhanallah

    ReplyDelete
  15. Subhanallah cantiknya bunga tu!! Gebu je nmpk ;)

    ReplyDelete
  16. Cantik... ha sama la saya pun, lately ni mmg malas nak snap gambar, even takder research nak difikirkan, tapi kalut duk mengejar monster sorang.

    ReplyDelete
  17. Sekarang ni kat Putrajaya pun ada Floria.... tah apa agaknya pasal bunga le....tak pergi pun! hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails