Monday, June 10, 2013

Old Trafford, Manchester

Dalam menapak ke Old Trafford dari stesen tram, beberapa kali berhenti bergambar bila tgk pemandangan menarik...
Irfan bergaya dgn spek cik rah
Irfan mmg rapat dgn cik rah... langsung tak berenggang
Penat perjalanan menaiki train dan tram terbalas apabila ternampak bangunan ni...
Apalagi, aktiviti seterusnya adalah posing depan stadium...
Model yg paling susah tg kamera
Lepas bergambar, masuk ke dalam store untuk beli sedikit cenderahati buat peminat MU di tanah air...




Saya tak beli apa pun... cuma anak2 sempat pow nenek sedara mereka belikan mini figure player MU ni.... 
Mahal tau, satu 2 pound
Selain dari dalam store, ada juga beberapa orang peniaga yang menjual souvenior di luar stadium
Yang best nyer, harga boleh ditawar...
Satu dia letak tujuh pound, kalau dua boleh beli 12 pound.
Jadi saya tawar 3 utk 15 pound dan orang tu setuju... hehehe
Aisyah dgn mafla MU 

Kami tak ikuti pun stadium tour, masa agak singkat.
Lepas shopping terus pergi cari makan di Al-Jazeera.
Nanti saya sambung lagi dalam entry akan datang :)

NuKilaN:
 

23 comments:

  1. tu tempat impian husband saya tu ..nak jejak kaki kat situ hehe

    ReplyDelete
  2. Wah merah menyala bila masuk dlm store stadium tu ye Nur...

    En suami akak bukan peminat bola sepak samada dlm @ luar Negara, dia suka F1 jer ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, merah menyala...
      Hubby saya layan jugak bola, tapi lebih kepada TRW :)

      Delete
  3. Assalamualaikum...

    Menarik sangat2....

    ReplyDelete
  4. bestnyaa jenjalannn...comey aisya pakai mafla tu...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuci mata kat tempat org :)
      Hihihi, tq :)

      Delete
  5. Kalau barang2 kat sana mesti mahal kan...? ingat ade 1 store MU kat mid valley ker gitu mmg mahal..byk tak makcik2 tuh borong..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal.. jersey tak jumpa yg kurang dari 30 pound... tapi tgk org lain selamba jer rembat berpasang pasang... saya cuci mata jer :)
      tak boleh nak borong byk, mahal!

      Delete
  6. bestnya dpt g sini... siap boleh tawar menawar lagi yerkk... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg luar store jer boleh tawar, kalu dalam mmg tak boleh... hihihi

      Delete
  7. salam tgh hari kak nur..waa syoknye jln2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, syok la sekali sekala jalan2 :)

      Delete
  8. Pandai mereka ambik hati nenek sedara mereka bijen hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nenek sedara pun tak sampai hati nak tolak keinginan cucu2nya yg jauh ni.. tu yg belikan jugak kot :)
      Kalau ummi mereka, jgn harap.... ekekkekke

      Delete
  9. bestnye dapat jenjalan. enjoy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, cari pengalaman negara orang :)

      Delete
  10. Replies
    1. hehehe, best best... orang berpantang kena rehat byk2 :)

      Delete
  11. tak dapat paw umi, pow nenek sedara pun jadilah ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah cuba pow ummi, tapi tak berjaya... nenek sedara pula jadi mangsa seterusnya :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails