Sunday, June 30, 2013

Purple ke hijau

Saya pernah post pasal bunga ni dalam WW beberapa minggu lepas.
Semalam kami ke city centre lagi. Tak sangka bunga dah berubah ke warna hijau.

Bunga purple yang kecil tu pula jadi lebih menyerlah...
Bila zoom, boleh nampak dua ekor lebah sedang menikmati madu.
Indahnya alam ciptaan Allah... tak puas menikmati pemandangan yg cantik tu....

NuKilaN:
 

18 comments:

  1. tak kisah la purple ke, hijau ke... yang penting subhanallah.... cantiknya...

    ReplyDelete
  2. ooo, ada tukar warna ye? mmg unik nampaknya.. pernah jumpa bunga yg purple ni masa expo garden hari tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, boleh tukar warna rupanya...
      Kat ekspo tu, letak tak nama pokok ni apa?

      Delete
  3. Atau bunga purple tu dah gugur tinggal yg hijau Nur :D

    Subahanallah... memang cantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye jugak apa kak yati cakap tu.. boleh jadi :)

      Delete
  4. SubhanAllah !!!!cantiknya...yg purple tu lavender ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya bukan lavender sbb tak de bau...

      Delete
  5. Subhanallah.... mmg chantek wpon da bertukar kaler...

    ReplyDelete
  6. Oo tukar jadi hijau ya... Indah betul ciptaan Tuhan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg unik... dulu tegak berdiri, skrang dah condong dan tunggu masa menyembah bumi

      Delete
  7. cantiknye ciptaan Allah...apa nama bunga nih kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf la mimi... saya pun tak tahu... huhuhu

      Delete
  8. sungguh cantik..subhanallah!

    ReplyDelete
  9. Walaupun dah bertukar warna, tapi tetap uniklah Bijen...cantik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Okje... comel do'oh :)
      do'oh = sangat :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails