Thursday, June 20, 2013

Makin cukup sifat

Hasil tangan Aisyah lagi...
Orang dah makin cukup  sifat..
Cuma jari kaki belum cukup satu...
Agaknya muka sapa la ni??
Abah kot, sbb ada misai dan janggut!
Hehehe, jangan marah abah...
Ummi tahu abah pun selalu buka blog ni :)

NuKilaN:
 

34 comments:

  1. haha...mmg comel... abah pakai bahu belang belang tu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa tu abah pakai jumper belang2 kot... hihihi

      Delete
  2. hihiihihi..kena simpan lukisan ni...ehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu snap gambar dan simpan kat blog :)

      Delete
  3. hehhee..comel je lukisan Aisyah..makin sempurna;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat sgt melukis, practice make perfect :)

      Delete
  4. wahhhh mata boolat tu da mcm anime jepun ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, abah pun sama kacak dgn watak anime jepun :)

      Delete
  5. Hihi... abah juga yg kena ye:)
    Kira imaginasi Aisyah tinggi juga Nur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala kenakan abah... ekekekek
      Kadang2 siap tanya, ummi nak suruh kakak lukis apa... takde idea, tu yg dia lukis abah... hihihi

      Delete
  6. hahah...kelakar pulak tgk...kreatif2:)
    apepun kite blh baca perasaan kanak2 melalui ape yang dilukiskan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Batul tu PC... boleh tahu dia sedih bila lukis org dgn mulut C ke bawah....

      Delete
  7. Dah cukup bagus for her age..ade bakat seni aisyah nie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg keje dia melukis jer.. puas lukis, dia painting pulak

      Delete
  8. haha..dh pandai aisyah..
    lucu juga tgk lukisan tu. imaginasi dia tu.simpan buat kenangan,nnti bila aisyah dh besar dpt tgk hasil tangan dia kecik2 dulu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. simpan kat blog aje la... hihihi
      kalau tgk betul2, dia lukis gambar abah sedang main computer....

      Delete
  9. alololo... pandainya aisyah... ok la ni... dah ada detail dalam lukisan dia... faris masih org lidi.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisyah dah upgrade sikit dari orang lidi... lepas ni, giliran Faris pula utk upgrade lukisan dia :)

      Delete
  10. hehe..nasib baik lukis kat kertas...bkn kat dinding...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skrang dia dah besar, masa kecil dulu selalu juga tgk hasil kerja dia kat dinding :(

      Delete
  11. as salam nur...
    cantik..
    xpe kalau x cukup sifat pun... lately cartoon memcm bentuk (contoh cerita cartoon Fin & jack)... tp bebudak tetap suka dan faham jalan cerita...yg penting imagination dan cara penyampaiannya... tak segan nak belajar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, saya pula yg tak update dgn kartun terkini...

      Delete
  12. Abah bc blog umi senyap2 ye hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tahu dia selalu baca.... Abah juga la tukang promosi blog ummi... hihihi

      Delete
  13. teringat time si arman lukis gambar orang. Kot kepala share sekali badan.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haza simpan tak lukisan tu buat kenangan? teringin juga nak tgk sama :)

      Delete
  14. Seronokkan Bijen tgk dia lukis.... Dari rupa cacing dah jadi ketam, dari kurang sifat dah makin sempurna Hehe lama lama jadi Barbie doll...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu OKje... tak sangka bila jumpa lukisan tu... Ingatkan Irfan yg lukis, tapi Aisyah rupanya... terus snap gambar dan masuk dalam blog :)

      Delete
  15. Hensemmmm. dah makin sempurna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.... hihihi, abah mmg hensem.. opps! jgn perasan abah :p

      Delete

Related Posts with Thumbnails