Wednesday, June 19, 2013

WW ::: Terbalik

Hasil bila pakai kasut sendiri :)


NuKilaN:
 

30 comments:

  1. Ini mesti danish punye kerja kan..takperlah at least belajar jgk tuh..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... tak sabar2 nak tunggu saya pakaikan.... hihihi

      Delete
  2. da pandai pakai... nnt pandai da bezakan kasut belah kiri & kanan... well done, dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, rasa surprise pun ada.. pandai pula pakai sendiri :)

      Delete
  3. hehehe ... kasut dah cantik tu danish... nanti belajar pulak mana kiri mana kanan ye... umi beri tunjuk ajar ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai skrang mmg dia tak cam lagi... kalau dah letak kasut kanan kat kaki kanan pun, dia boleh pergi masukkan kaki kiri... ekekekke

      Delete
  4. Ini kes biasa Nur, kita aje kena betulkan. Pada dia mana yg dicapai dulu itulah yg disarungkan dulu pada kaki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak... janji dua2 kasut boleh pakai :)

      Delete
  5. I dulu selalu pakai kasut terbalik, selalu macam most of the time I akan letak terbalik hahahaa, sampai masuk sekolah kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huwaa, harapnya Danish cepat belajar pakai kasut sendiri dgn betul..

      Delete
    2. Worry not, selalu orang yg terbalik2 ni bijak. Eh? hahahaha

      Delete
    3. wah, that's good news... hopefully, hahahahha

      Delete
  6. Anak2 macam tulah selalu kena perhati, lama2 dah kenal kiri kanan oklah tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, kalau selipar senang sikit nak bezakan... kasut mmg Nampak sama jer

      Delete
  7. saya budak baru belajar..kalau salah tolong tunjukkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaah, siap berpantun lagi bunda...

      Delete
  8. hehehe...lama2 nti OK lah kot..Pa'e pun sllu pakai selipar terbalik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu atie.. letak kat blog sbg kenangan :)

      Delete
  9. He needs time...lama2 pandai lah tu:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, lagipun baru 3 tahun...

      Delete
  10. biasa la tu... alisya pun selalu pakai terbalik bila pakai sendiri... heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, alisya boleh geng dgn Danish...

      Delete
  11. Ala comeynya danish hihi...biasalah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, sebenarnya suka juga sbb dah pandai pakai kasut sendiri :)

      Delete
  12. Pandangan biasa bagi budak budak sebaya danish! Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Okje... kenangan dia masa kecil :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails