Tuesday, May 28, 2013

Bubble time

Bila dah boring jalan-jalan sekitar bandar Bowness, bawa anak-anak main belon kat taman..
Kebetulan terjumpa belon buih semasa merayau rayau di kedai.
Dapat la mengisi masa mereka sebelum tunggu bas datang :)
Danish yang dah pandai tiup belon sendiri 
Kakak yang seronok bila dapat tiup belon byk2
Irfan pula kerjanya pecahkan semua belon2 tu
Mereka bertiga yang sedang berseronok dengan belon buih :)
Nota ummi,
Juga entry autopublish... Masih lagi menikmati percutian di Kota London.

NuKilaN:
 

27 comments:

  1. anak2 main apa2 pun seronok rasanya..

    ReplyDelete
  2. suka tengok diaorg ber3 nie.... comel jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. HIhihi, ye ker Lia... jenguk2 la mereka selalu :)

      Delete
  3. betul...suka tgk anak2 kita ni...semuanya happy n takde masalah...masa kanak2 yang indah

    ReplyDelete
  4. seronoknya mereka..hanya tau bermain,makan..bila letih...tido...tak payah pikir masalah hidup ,kan...zaman yg indah

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak... zaman kanak2 paling best :)

      Delete
  5. anak kedua mmg bgitu perangainya...eheheh

    wahh ke london bestnya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. unik sikit anak ke dua kan?
      London mmg best :)

      Delete
  6. Confirm JJ join gang ni terus kalau dia nampak. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dua tiga budak yg join mereka main... kalau ada JJ lagi la meriah :)

      Delete
  7. Seronok main.. dan seronok juga dia bercuti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, mmg best dapat bercuti :)

      Delete
  8. Seronok depa nie main sama2..tak gaduh2,,Kalau dpt kat aidan nie kejap jer ..lepas tuh bekas belon tuh jd benda lain ngan kreatifnya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha, dia tak de geng tu... lepas ni dah ada geng boleh la main belon dgn adik pulak :)

      Delete
  9. seronok main belon..Pa'e pun suka sangat main ni..
    wah! seronok jalan2 di london..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. MMg budak2 dapat main belon pun dah seronok sgt.. boleh la kita rehat2 sikit :)

      Delete
  10. salam nur…amboi sakan cuti tu. btw mmg seronok tgk anak2 main belon ni. mula2 gelak2 pastu ada yg menjerit, menangis sbb ada tukang kacau (dlm kes kros si Arfa la tkg kacau….2 gegirl tu tempik)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ros ada dua gegirl sbb tu bertambah kecoh... saya yang ada satu gegirl ni pun pening kepala duk dengar aisyah jerit... huhuhhu

      Delete
  11. wahhh knur bercuti di London... take care ya

    ReplyDelete
  12. aliya pun suke main buble ni..klu pg pasar mlm nmpk mende ni terus nak beli;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti balik teganu boleh la main belon ni sama2.. hihihihi, kita picnic tepi pantai :)

      Delete
  13. Balik nanti mesti banyak cerita pasal kota London

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah, harapnya sempat la coret serba sedikit kat blog :)

      Delete
  14. seronoknya 3 beradik ni... mereka pun nampak sangat kamceng!!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails