Wednesday, May 15, 2013

WW ::: Kasut bola

Danish kidnap kasut bola abang
Bukannya dia nak main bola pun...
Irfan dgn muka tak puas hati
Muka mengelak bila nampak saya cuba snap gambar
 Tengok la bukan main susah nak kejar bola dengan kasut besar tu
Opps, tersepak bola ke perut danish pulak
 Setelah puas dipujuk, akhirnya dapat juga Irfan memakali kasut bolanya :)
Skill baru - dah pandai ikat tali kasut sendiri..
Well done, Irfan :)

NuKilaN:
 

30 comments:

  1. Amboi Danish ada hati nak pki kasut bola abg ya....
    Nanti dah besar mcm abg boleh minta ibu beli satu.
    Oklah tu Irfan dah pandai ikat tali kasut,kadang2 budak nie suka nak pki kasut tali tp nak mengikatnya suruh ibu dan ayah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, beria nak pakai kasut bola... nak beli satu pun belum ada saiz :)
      Irfan baru jer belajar ikat tali kasut sendiri... sebelum ni asyik tercabut jugak, tapi praktis make perfect :)

      Delete
  2. mereka nampak sungguh membahagiakan..! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila dapat keluar ke padang,mmg mereka seronok.. lama sgt dah berkurung time winter :)

      Delete
  3. hehe..comel jer danish pakai kasut besor

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamba jer rembat kasut abang dia :)

      Delete
  4. Hehehe ada hati danish nak pakai kasut abgnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, kaki kecik tapi jiwa besar :)

      Delete
  5. tak jatuh ker tu pakai kasut besar? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, mmg dia pandai imbangkan badan...

      Delete
  6. hihihi.... Danish pun nak jd mcm irfan jugak tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, tak sabar nak ada kasut bola sendiri... tunggu besar sikit lagi :)

      Delete
  7. haha...dah macam pakai kasut mcdonalds hehe.Umi kena beli kasut bola la tu kat Danish...Danish nak main bola juga tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kasut bola saiz danish belum ada.. kaki kecik sgt, kena tunggu besar sikit lagi :)_

      Delete
  8. Comel nya danish ye..
    besar kasut tu, kenalah umi beli kasut bola utk danish ye hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena tunggu danish besar sikit baru ada yg saiz dia.. hihihi

      Delete
  9. Salam..

    Nampak besar kasut tu pd adik tapi sesuai warnanya dgn baju....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang nampak besar sbb tuu kasut abang.... kesian si abang tak boleh main bola dgn kasutnya :)

      Delete
  10. ehe..permintaan dlm diam dia nak kasut bola..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pandai kak izan... nanti kena cari lagi yg danish punya saiz :)

      Delete
  11. Danish tau kasut tu match ngan baju dia..... Tu yg rembat dlm diam......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, betul jugak tu kan Okje.. tak perasan pulak :)

      Delete
  12. Amboi, gaya pemain bola pro dah ada dah dua-beradik ni..hihi. cantik boot bola dia tu kak..mana beli, mahal tak? bestnya ada 2 boys, boleh derg main bola sama2 kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lately memang Irfan minat sgt main bola... siap tanya saya macam mana nak masuk football school... huhuhu, geleng kepala ummi dia dibuatnya...
      rembat dari car boot aje la Izu.. dua pound, jadi la buat dia main bola :)
      Izu pun kena cepat2 la cari kawan utk zafri, nanti mereka boleh sepak bola sama2 :)

      Delete
  13. matching doh kasut dgn baju danish :-)

    haziq dulu2 tak mau kasut bertali sbb tak tahu nak ikat hihii..sekarang aje baru pandai mintak2 kasut bertali .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haziq pun dah makin besar, sebab tu dah pandai minta kasut bertali... hehehhe, kalau Irfan banyak kasut yang dia berkenan kebanyakannya bertali... so mmg kena juga belajar cara nak ikat kasut :)
      Hahahha, warna jer matching, tapi kasut besar gedabak :)

      Delete
  14. Marah nampaknya abg irfan yer kasutnya diamek..takleh share tuh special..hehehe..bagus ade 2 boys sama2 leh main bola together nanti..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mula-mula mereka share jugak, satu adik pakai, satu abang pakai... tapi macam mana nak main lagu tu... last2 bagi adik pakai dulu... tapi adik pula terus nak pakai lama2... macam mana si abang tak marah.. hihihi

      Delete
  15. hehhee...comel Danish pakai kasut baru...besaq lah cyg...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan kasut baru, tapi kasut abang... hihihi, kat sini kami beli yang terpakai, boleh jimat pound :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails