Wednesday, May 8, 2013

WW ::: Kek'moh

Kek'moh is camping!
Saja posing kat khemah utk clearance...
Bersama peminat cilik
Apa la yang si abang berangan tu...
Adik yg bukan main seronok dapat masuk dalam khemah
Entah apa yg Aisyah sedang check tu
Adik pulak join abang berangan

Entah sempat camping atau tak tahun ni...
Masa macam agak terbatas.
Ni pic masa camping tahun lepas...
Kat sini tak risau main dalam lopak air sbb takde pacat :)

NuKilaN:
 

36 comments:

  1. Wah bestnya camping... kalau di Malaysia tu dah penuh pacat panjat kaki hihihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, saya mula2 tak nak ikut juga sbb takut pacat... hehehe, tapi mmg suasana camping yg sgt berbeza dgn M'sia :)

      Delete
  2. Replies
    1. Hehehe, biar mereka bereksperimen dgn alam sekitar pula :)

      Delete
  3. eikk klu pacat..geleman dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun sama... tak suka pacat...

      Delete
  4. haa..tu dia...dah berkubang dlm lopak dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal... dapat lopak pun dah bukan main eksaited budak2 ni... ekekek

      Delete
  5. best kalau dapat kekmoh satu family cam tuh kan..pastuh mlm2 leh buat BBQ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best... bukan malam2 jer buat BBQ... bolah katakan setiap masa kerjanya masak makan masak makan... hihihi

      Delete
  6. owhhh sana xde pacat yer he3... teringat suka main pacat kalau camping ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berani nyer Lia... kalau saya mmg cepat2 lari kalau nampak pacat... hihihhi

      Delete
  7. salam nur...kami awal2 smp dulu @Brunei, bukak kek'moh jugok tepi pantai. lamo2 boring doh ehh.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu xleh buat sokmo... sekali sekala boleh la nak merasa camping... tapi kat sini rasa macam nak pergi lagi... harapnya ada peluang kali kedua :)

      Delete
  8. Seronok budak2 ni berkhemah ye..
    Pa'e belum lagi merasa khemah2 ni..kek'moh kt tepi rumah je lah nti:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe, anak2 saya suka buat khemah dalam rumah.... habis selimut dan bantal dia ikat jadi khemah... Pa'e kecil lagi, bila dia besar boleh la buka khemah tepi rumah :)

      Delete
  9. seronoknya tengok anak2 nur berkhemah..tambah best lagi tak ada pacat..bebas anak2 bermain lopak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat sini mmg banyak tapak khemah boleh sewa... aktiviti yg mereka sediakan pun banyak, cuma masa jer tak banyak.... huhuhu :(

      Delete
  10. Seronok berkhemah. Teringat kecik2 dulu ambil selimut buat khemah dlm rmh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la dgn anak2 saya pun... suka sgt ikat selimut buat khemah dalam rumah.. saya masa kecik pernah buat khemah sendiri luar rumah... walau masa tu panas, sanggup duk dalam khemah hasil tangan sendiri... hihhihi

      Delete
  11. yer ker tak dak pacat, tengok2 lagi besar dari pacat malaysia hehehe.... pacat tak tahan sejuk kot. nak beli baju sejuk tak dak saiz......hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Confirm, takde pacat... hhahahaha, setuju sgt2 :)

      Delete
  12. Salam kak Nur

    Bestnya dah camping kt sini..jeles. Hihi. Ktrg ada plan juga nk camping this summer, hopefully termakbul la. amin! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izu, kalau ada peluang pergi laa....
      mmg best camping kat sini coz the facilities were well equipped.. jangan lupa booking tapak sekali dengan letrik, boleh bawa heater dalam khemah takut sejuk bila malam.. nak main masak2 pun senang :)

      Delete
  13. seronoknye camping.. anak2 k.nur comel, handsome & cantik... :) suka tengok aisyah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq haza.. harapnya perangai mereka pun 'cantik' juga.... amin!
      Harapnya haza pun dapat anak perempuan macam Aisyah juga nanti.. amin!

      Delete
  14. seronoknya tengok budak2 tu kak nur... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak2 bila dapat main mmg seronok sgt :)

      Delete
  15. Seronoknya camping!!sy x pernah lg bw anak2 sy gi camping ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapak camping kat sini banyak.. boleh jer pilih mana2 nak pergi.. kemudahan semua sgt lengakp.. Ida tak nak merasa pengalaman ca,ping kat UK ke? jom jom :)

      Delete
  16. emmm... teringin lah jugak nak bercamping dengan anak2 bila tengok Nur dan family... cerianya diaorang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada masa, boleh la cuba.. mmg sgt syok.. bonding time dgn keluarga :)

      Delete
  17. bestnya...lg best sbb xde pacat..sy takut pacat

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la akak pun.... pantang tgk pacat terus lari... ekekkekke

      Delete

Related Posts with Thumbnails