Friday, May 10, 2013

Tukar header


Header pertama saya sejak berblog :)
Lama juga pakai header ni dari Januari 2011 kalau tak silap..
Hehehe, memang jenis yang setia atau jenis malas tukar header?
Dua-dua pun betul rasanya :)

Sekarang berubah selera ke header yang ni...
Cuba cari gambar Aisyah bertudung, tapi takde yang mereka posing bertiga :(

Selamat berhujung minggu mommies :)

NuKilaN:
 

31 comments:

  1. Comel dan ceria.... Sesuai sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe, tq tq..
      bunga kuning tu yang penaik seri :)

      Delete
  2. Mmg lagi ceria dan santai gitu..best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala berubah selera... bersantai di musim spring :)

      Delete
  3. cerianya background..rajinnya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, rajin la sangat.... time xleh buat kerja, tetiba terbuat header.. simple touch up aje pun :)

      Delete
  4. Comel2... emmm.. bila tengok kekawan tukar rupa blog ni, ada rasa mau ikut tukar jugaklah tapi nak kena cari masa... hehe.. lum abis berjalan2 lagi ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe.. take your time :)
      saya ni time byk kerja, lagi la makin kerap godek blog... terapi juga bila tgk blog wajah baru :)

      Delete
  5. mengancam la header ni hehehe....tak puas mata mengelih hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... mula2 latak jadi cover photo kat facebook... terus berkenan nak letak kat blog :)

      Delete
  6. Header ikut musim bunga pulak ye Nur... canteeekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, musim la sgt... baru kali kedua tukar header ni :)
      tapi bagus juga cadangan tu.. boleh juga tukar secara berkala lepas ni ikut musim :)

      Delete
  7. tetap yg tgh2 tutup kepala...hihi ;p

    comel semuanya...! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah, yea jugak tu fizah... tq tq :)

      Delete
  8. Cantiknya header depa 3 beradik posing bersama berlatarbelakang bunga indah

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga2 tu tolong naikkan seri muka budak2 tu :)
      Ala, biasa jer... nak edit mmg tak pandai, letak jerla gambar crop :)

      Delete
  9. pandai Nur wat header sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat letak gambar macam tu, kak tini pun boleh buat... header blog kak tini lagi la lawa compare saya punya :)

      Delete
  10. Hehe very nice pic. Sesekali mmg kene tukar kan..to freshen up hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Izu... betul tu.. ubah selera sekali sekala :)
      Gambar yg header lama tu masa danish baby lagi :)

      Delete
  11. background kat mana ek? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak2 ni posing kat Horton Park, BD7 :)
      kalau berkenan, boleh ler bergambar kat situ :)

      Delete
  12. Cantik Bijen....lagi lagi ada bunga kuning kat belakang tu...

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Tq tq... bunga2 kuning tu la yg menaikkan seri :)

      Delete
  14. Replies
    1. ihihihi, tq tq...
      Lagipun blog ni pun berkisar pasal mereka... haruslah mereka yg jadi penyerinya :)

      Delete
  15. Happy weekend Nur...
    cantik header baru... kiranya header lama picture depa masih kecik, skrg ni mrk dah besar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Atie.. Danish dah besar baru nak tukar header baru... kalau tgk header lama tu, dia kata tu baby bukannya Danish :)

      Delete
  16. dah lama xmasuk sini..dh bertukar wajah header nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru jer saya tukar header tu, minggu lepas.... hihhi, kebetulan ada gambar mereka bertiga, boleh la letak gambar mereka terkini :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails