Wednesday, May 22, 2013

WW ::: Snow White!

Model tetap saya yang suka bergaya :)
Lately dah pandai minta gincu...
Advance sungguh, ummi pun tak pandai pakai gincu :)

NuKilaN:
 

51 comments:

  1. Replies
    1. :)
      gitu la anak pompuan... suko ja'ngot

      Delete
  2. Snow White..
    cumelnya Aisyah...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. senyum dalam berangan jadi snow white :)

      Delete
  4. comel tuh snow white asia nie..nak booking jd menantu leh tak..? hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, nanti berbesan la kita yer? ekekekke

      Delete
  5. eehhh cantknye snow white nihhh..mane putre? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Putra tak sporting nak posing... kakak jer yg mesra kamera :)

      Delete
  6. Replies
    1. kebetulan dia duk berangan jadi snow white, tu ajak posing kejap :)

      Delete
  7. Hahaha dah pandai berjangok Aisyah.. mommy dia get ready jer la nnt shopping barang2 mekap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, besar doh anak dara ni.. tak habis suruh beli make up set... nak bagi yg ummi punmmg satu pun takde, ekekkekke

      Delete
  8. Aww, so pretty la Snow White nie..;) hihi habis la ummi, aisyah dah pandai nak bersolek! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak habis2 nak jadi princess... umi cuma layankan dunia imaginasi da tu.... hihihi
      duk survey juga make up set utk budak2, tapi belum jumpa

      Delete
  9. snow white yang comel :)

    budak-budak memang suka pakai gincu. kecil dulu saya pun macam tu juga tapi dah besar memang tak suka pakai. rasa rimas bibir. lip balm je la kalau pakai pun...tu pun jarang sekali pakai

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea, betul la.... suka sgt kalau mulut merah menyala.. hihihi
      lip balm tu pun pakai bila rasa bibir kering jer, kan?

      Delete
  10. Snowwww white comeyyy!

    umur girl baya Aisyah mmg akan mintak benda2 camtu hihii...Anak saya dulu pun camtu, tapi sampai certain age aje. Pastu dah takde nak lagi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo, gitu ke.. so kira normal la tu.. mungkin tahap ni dia nak masih seronok nak mencuba...

      Delete
  11. Replies
    1. Erm, tak kot... ramai kata copy and paste abahnya :)

      Delete
  12. fotostat muko omak nih...hihi

    samalaa ank kita...nk berkoompak powder segala..ades

    ReplyDelete
    Replies
    1. nehi nehi... orang kata fotostat muka abah... bukan setakat muka, perangai pun sama.. manja, hehehehe
      leceh, kan? biar natural beauty gitu...

      Delete
  13. comel... baju tu cantik! snow white Malaysia:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sini mmg mcm2 fesyen baju ada.. nak jadi princess boleh, nak jadi witch pun boleh, hehehe

      Delete
  14. cantinye snow white niiiiii. baju beli @disneyland ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana la mampu nak beli baju kat disneyland kak ros... telan air liur jer tgk harga barang kat sana... hihihi
      Ni saya rembat kat carboot jer.. kalau tak silap dua pound kot, ke sepound... lebih kurang gitu la yg mampu belu tu... hihihi

      Delete
    2. masa g HK disneyland tu kros tgk doh harga…dalam RM500++….Ahdia mcm berkenan jugok sbb ada bdk pakai baju tu posing dgn princess tapi Kros pujuk2 sib baik juruh. klu dok melayan rm1000+++ tu 2 org. murohnya nampak baru lagi baju tu. untungnya….

      Delete
  15. Lawa nyer anak dara ni... Da pandai makeup yer skng he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu natural beauty lagi Lia.. masih dalam pertimbangan, nak beli ke tak alat make up utk si kakak ni, hurm..

      Delete
  16. Wah lawanya costume snow white ni aisyah pakai... Ada event kat sekolah ke? Nati citer kan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde even apa pun... saja suka2 snap gambar Aisyah yang sedang berangan jadi snow white... bergambar belakang rumah aje pun :)

      Delete
  17. Kak Nur,

    Terpengaruh ngan kawan2 la tu minta lipsetik merah. hehehhe. ish budak2 kat sini kan mmg advance kak. Farah sokmo naik tram gi keje kalo berkebetulan waktu pok2 dia keluar sekolah huh mak aih bulu mata pelsu tu dah sah2 dah, lipstick merah, mata letak eyeshadow bertingkat2. Kalau boleh dia nak suruh nampak matang. Tu tak tengok lagi bab baju yang hmmm.... Lu fikirlah sendiri (bak kata Nabil) hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, rasanya pengaruh cerita kot.. kalau main games pun, Aisyah suka main game make up princess...
      Siap tanya saya, "Ummi, kenapa ummi tak pakai lipstik?"... saya pun jawab, "ummi kan dah cantik, tak pakai lipstik pun takpe"... hahahhaha, nasib baik dia puas hati dgn jawapan tu :)

      Delete
  18. alolololo... comelnya princess Aishah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi, tq tq... suka sgt pakai baju tu :)

      Delete
  19. Cantiknya Aisyah dengan costume Snow White....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails