Friday, May 3, 2013

Cuci mata

Salam Jumaat,
Mari kita mencuci mata dengan indahnya alam ciptaan Allah...






Subhanallah...
Damainya hati melihat alam ciptaan Mu :)

NuKilaN:
 

38 comments:

  1. Subahanallah... indah sungguh ciptaan Ilahi....
    Terang dah Mata akak Nur :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha, senyum sorang2 baca komen kak yati...

      Delete
  2. subhanallah knur.. cantik ciptaanNYA.. tu bunga sakura ke knur? heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah la.. ye kot, nanti saya selidik bunga apa

      Delete
  3. sakura kan? S.U.B.H.A.N.A.L.L.A.H...!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakura ek? patik pun kurang pasti

      Delete
  4. Semuanya cantik cantik kan..subhanallah..

    ReplyDelete
  5. alahaiii kempunannya cikgu anis....terbayang2 pulak firas bergambar bawah pokok tu hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu gitu, kena maghi jugok la oyat ko cik abe tu.. hihihi

      Delete
  6. x jemu mai cni sbb dpt tgk keindahan ciptaan Allah d negara luar.... suka suka....

    ReplyDelete
  7. Cantik nya...sejuk mata memandang ciptaan Illahi ni..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, diberi peluang melihat dgn mata sendiri :)

      Delete
  8. subhanallah... cantiknya... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, kagum dgn alam ciptaan Nya :)

      Delete
  9. subhanallah ..mmg cantik...so mana best winter ker msuim bunga..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tak kalau saya jawab semua musim saya suka? hihihi, semua ada keunikannya tersendiri :)

      Delete
  10. sangat cantik & mendamaikan...cherry blossom kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye kot, kalau orang jepun dia panggil sakura.. tapi saya pun tak berani nak mengesahkan...

      Delete
  11. subhanALLAH!!!!!cantiknya.......

    ReplyDelete
  12. Subhannallah,cantiknya ciptaanNya.

    ReplyDelete
  13. Kak ros, RH dan Kak Nurul: Betul tu... tak puas menikmati cantiknya bunga2 tu :)

    ReplyDelete
  14. Subhanallah ..cantiknya..mmng tak puas mata memandang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah, mmg ralit jer tgk bunga2 tu :)

      Delete
  15. Salam kak Nur

    Pelik sy, byk komen sy tak terpublish semalam..nway, cantik sgt pokok sakura tu. nti ada rezeki sy nk tgkp jgk hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh gitu ke? ke masa tu saya sedang tukar template (maybe)
      Izu, nanti cari la masa tu... suka tgk gambar2 Izu :)

      Delete
  16. Alahaii..cantik sungguh permandangan kt sane,rasa tenang je memandang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jiwa tenang jer dapat tgk bunga2 kan? wanita dan bunga tak dapat dipisahkan :)

      Delete
  17. cantiknya......sejuk mata memandang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yang best bila spring... boleh menjamu mata dgn pelbagai bunga bungaan :)

      Delete
  18. Cantiknya nur... ni kat gambar je tengok, kalau betul, memang speechless kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu MFM... tak tahu nak describe mcm mana bila depan mata.... sgt mendamaikan :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails